MOSHATÓ PELENKA TÍPUSOK

Mosható pelenka fajták - Mosható pelenka előnyei

  

AIO - All in One mosható pelenkák


Az AIO pelenkáknál a belső és a külső rész egybe van varrva, nem kell összerakni. Nagyon praktikus, könnyen feladható a babára és gyorsan cserélhető. Ez hasonlít leginkább az eldobható pelenkákra. Viszont lassabban száradnak.

A BabyElsa AIO pelenkái 4-13 kg között használhatóak. A tépőzárnak köszönhetően állítható a mérete és együtt nő a babával.

 

Mikor válassz AIO pelenkát?

  • Ha szereted a kényelmet.
  • Ha gyorsan cserélhető pelenkát keresel. Bölcsödében és a nagymamánál nagyon praktikus.
  • Ha a lassabb száradási idő nem zavar. (Tavasztól őszig tudod szárítani a pelenkát a napon, így rövidebb a száradási idő)
  • Ha nem szeretnél méretenként új pelenkát vásárolni.
  • Mindig nagyon jó kiegészítője a pelenkacsomagnak a kényelmes használata miatt.


BabyElsa AIO pelenkák

 

AI2- All in 2 vagy SIO / Snap in One mosható pelenkák



Ezeknél a pelenkáknál a nedvszívó pelenkabetét patenttal rögzíthető a pelenkakülsőhöz és egymáshoz, így nem csúszik el. Tehát nagyon praktikus feladni a babára. A mosásnál és a szárításnál külön szedhető, így könnyebben szárad. Nagyon jól variálhatók a pelenkabetétek fajtái, amelyeket az AI2 pelenkába patentolhatsz, ill. az is elég ha belehelyezed a pelenkakülsőbe. Használhatsz prefold, bambusz, kender vagy mikroszálas betétet is. A Baby Elsa AI2 pelenkáit 4 és 15 kg között használhatod a patentrendszernek köszönhetően.

 

Mikor válassz AI2 pelenkát?

  • Ha szereted a kényelmet.
  • Ha gyorsan feladható pelenkát keresel.
  • Ha szeretnéd a nedvszívó réteget variálni.


Nézd meg kétfunkciós Baby DUO pelenkáinkat


Zsebes pelenka  


A pelenka külső két rétegű, a külső PUL anyag egy textilréteggel van összevarrva, a baba feneke felöli részen viszont nyitott, mintha egy zseb lenne. Ide kell belerakni a te általad választott pelenka betétet. Jól kombinálható különböző pelenka betét fajtákkal. Gyorsan összekészíthető és mivel külön szedhető, így gyorsan szárad. A Baby Elsa zsebes pelenkái elől és hátul is nyitottak ill. patentokat elől és hátul is találsz a könnyebb rögzítés érdekében, ezzel könnyebbé téve a pelenka előkészítését a babának. 4-15 kg között használható, tehát nem kell mindig beruháznod egy új szettre.

 

Mikor válassz zsebes pelenkát?

  • Ha gyorsan cserélhető pelenkát szeretnél.
  • Praktikus sétákhoz és vendégségekbe is kitűnő.


Baby DUO mosható pelenkák

Csónakos vagy hibrid pelenka 

Ennél a pelenkánál egy nem vízzáró részbe egy PUL csónak van varrva és ebbe kerül a nedvszívó réteg. Csinos a baba popsiján, viszont nem állítható és mindig meg kell venni az új méreteket. Igen költséges és kissé bonyolult helyes használata az elején.


Mikor válassz csónakos pelenkát?

  • Ha szeretnél kicsi csomagot a babád popsiján.
  • Ha biztosan tudod, hogy több gyermeket szeretnél és elkötelezett vagy a mosható pelenka mellett.


Úszópelenkák 

Fontos tisztázni, hogy az úszópelenka csak a kakit tartja bent, a pisi kifolyik belőle. Az újrafelhasználható úszópelenka egy külső vízálló réteggel és egy belül puha anyaggal rendelkezik. Állítható méretű, ill. különböző méreteket is lehet vásárolni a baba korának és baba méretének megfelelően.


Leszoktató pelenkák 

Bilire szoktatást segítő pelenka. Már hasonlít a bugyira, de van még benne nedvszívó bélés. Külseje PUL anyag, tehát nem ázik át. Kisebb balesetekre kiválóan alkalmas.

← Régebbi posztok Újabb posztok →